Aanmelden

Aanmelden doe je door een account te nemen bij onze Matchmaker: De Matchmaker

Je kunt ook het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina invullen of een email sturen aan info@hilversumverbonden.nl

Van uw aanmelding ontvangt u een deelnamebevestiging. Uw aanmelding en uw vraag en aanbod worden zichtbaar in De Matchmaker. We bewaren uw aanmelding en zullen deze gebruiken om u op de hoogte te houden voor de beursvloer relevante zaken.

TIP:

Voordat je je aanmeldt, is het handig te bedenken wat je op de beursvloer kunt aanbieden en wat je zelf wilt halen. Dat hoeft niet al helemaal glashelder te zijn of een lang verhaal. Zet in het aanmeldingsformulier kort wat je hoopt te vinden en wat je kunt bieden. *

Het is mogelijk om meerdere zaken te vragen of aan te bieden. Dat kan op de beursvloer resulteren in meerdere matches.

De matchmaker

Na jouw aanmelding wordt er een account aangemaakt in De Matchmaker. Hiermee kun je vooraf al ontdekken wie voor jou interessante andere deelnemers zijn. Het programma doet dit op basis van # hashtags. Het werkt heel simpel: zet voor de woorden waarop je met andere deelnemers gematcht wilt worden een #.

Wil je hier toch wat hulp bij? Bel of mail: info@hilversumverbonden.nl  /  06-12505498 (Aernoud Olde)

Je bent ook zonder concreet aanbod of vraag welkom, stuur dan een email naar info@hilversumverbonden.nl, zodat we je op de deelnemerslijst kunnen zetten.

Workshops vooraf:

  • Wil je je nog beter voorbereiden voor een optimale match? Volg dan vooraf een workshop. Daar leer je onder meer hoe je vraag en/of aanbod goed kunt formuleren en aantrekkelijk kunt presenteren.

*Wat kun je vragen en aanbieden? Denk aan: bouwmaterialen, computers, vrijwilligerswerk, tuinonderhoud, vergader- of opslagruimte, drukwerk, maar ook diensten, advies of kennis, bijvoorbeeld op het gebied van personeelsbeleid, stageplekken, verzekeringen, administratie, beleid, communicatie, promotie, financiƫn.

_________________________________________________________________

Dit is het aanmeldformulier voor de Maatschappelijke Beursvloer. Een heleboel vragen die vaak niet makkelijk zijn. Vul dus gerust een streepje of een 0 in wanneer u niet direct een antwoord heeft. Op sommige vragen komen we dan later terug. Vragen, opmerkingen, suggesties? een email aan info@hilversumverbonden.nl werkt ook.
* indicates required field


Acceptable file types: doc,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 1mb.


© 2024 Maatschappelijke Beursvloer Hilversum. All Rights Reserved.Powered by WordPress. Designed by Woo Themes