De Matchmaker

Voor iedereen op de beursvloer wordt er een account aangemaakt in De Matchmaker. Hiermee kun je voorafgaand aan de beursvloer al ontdekken wie voor jou interessante andere deelnemers zijn. Het programma doet dit op basis van # hashtags. Het werkt heel simpel: zet voor de woorden waarop je met andere deelnemers gematcht wilt worden een #. 

Wil je hier toch wat hulp bij? Bel of mail: info@hilversumverbonden.nl  /  06-12505498 (Aernoud Olde)

Voordat je je aanmeldt, is het handig te bedenken wat je op de beursvloer kunt aanbieden en wat je zelf wilt halen. Dat hoeft niet al helemaal glashelder te zijn of een lang verhaal. Zet in het aanmeldingsformulier kort wat je hoopt te vinden en wat je kunt bieden. *

Je kunt je vraag of aanbod ook later aanvullen of wijzigen. Het is mogelijk om meerdere zaken te vragen of aan te bieden. Dat kan op de beursvloer resulteren in meerdere matches. Een andere mogelijkheid is om alleen vraag of alleen een aanbod te doen. Het mag allemaal.

Je bent ook zonder concreet aanbod of vraag welkom, stuur dan een email naar info@hilversumverbonden.nl, zodat we je op de deelnemerslijst kunnen zetten. Ook dan maken we een account aan zodat anderen kunnen zien dat je er zult zijn.

Workshops vooraf: Wil je je nog beter voorbereiden voor een optimale match? Volg dan vooraf een workshop. Daar leer je onder meer hoe je vraag en/of aanbod goed kunt formuleren en aantrekkelijk kunt presenteren.

De Matchmaker

*Wat kun je vragen en aanbieden? Denk aan: bouwmaterialen, computers, vrijwilligerswerk, tuinonderhoud, vergader- of opslagruimte, drukwerk, maar ook diensten, advies of kennis, bijvoorbeeld op het gebied van personeelsbeleid, stageplekken, verzekeringen, administratie, beleid, communicatie, promotie, financiën.© 2024 Maatschappelijke Beursvloer Hilversum. All Rights Reserved.Powered by WordPress. Designed by Woo Themes