Hoe werkt de Beursvloer?

De deelnemers bedenken vooraf wat ze te bieden hebben en wat ze nodig hebben. Als beide partijen iets voor elkaar kunnen betekenen en er is sprake van een win-win situatie, komt een match tot stand.

Ondernemers bieden bijvoorbeeld materialen, overbodige computers en leegstaande ruimtes, maar ook organisatie-, website-, marketingadvies aan. Maatschappelijke organisaties kunnen een sportdag, workshop, optreden, maar ook hun netwerk en kennis aanbieden. Zo worden de maatschappelijke behoeftes gematcht. De aanwezige matchmakers ondersteunen hierbij. Voor iedere match wordt een maatschappelijke waarde vastgesteld. Na het sluiten van de Beursvloer wordt de totale waarde van alle gesloten matches bekend gemaakt door de notaris.

beursvl4klein

Voorbeelden ter inspiratie
1. Medewerkers van een bedrijf knappen de verblijven van het dierenasiel op. In ruil daarvoor organiseert het dierenasiel voor de medewerkers een teamuitje tussen de dieren.
2. Als financieel adviseur geef je advies over de boekhouding van een stichting. De stichting stelt daarvoor in ruil een inspirerende vergaderruimte ter beschikking.

Op de beursvloer zijn vier ‘hoeken’ ingericht waar de aanbieders staan. Daar presenteren ze wat zij kunnen bieden. De vragers bewegen zich vrij over de beursvloer op zoek naar de partij die hun vraag kan matchen. Bij iedere hoek zijn matchmakers aanwezig om te assisteren. Bij het indienen van je vraag en/of aanbod kies je voor de rubriek waarbinnen het valt.

– Middelen & Faciliteiten
– Kennis & Kunde
– Handen uit de mouwen
– Activiteiten (Uitje/vermaak/samen doen)

Het is mogelijk om meerdere vragen/aanbiedingen in te dienen.

Wil je dit initiatief ondersteunen?
Download hier de informatie over de mogelijkheden.

Ga voorbereid naar de Beursvloer: lees onze tips & trucs of doe mee met de voorbereidende Workshops die we in de aanloop naar de beursvloer gaan organiseren.

Notaris Toon Steendijk van Van Hengstum & Stolp Netwerk Notarissen uit Hilversum bekrachtigt de gemaakte matches. De match is dan een feit.

Comments are closed.


© 2023 Maatschappelijke Beursvloer Hilversum. All Rights Reserved.Powered by WordPress. Designed by Woo Themes