Hoe werkt de Matchmaker?

De Matchmaker is een programma dat vraag en aanbod in kaart brengt. Hiermee kun je voorafgaand aan de Beursvloer ontdekken wie voor jou interessante deelnemers zijn. Het is mogelijk om meerdere zaken te vragen of aan te bieden. Dat kan op de beursvloer resulteren in meerdere matches. Gebruiksaanwijzing:

  1. Meld je aan via de Matchmaker. Voer je naam, e-mail en een introducerende profieltekst in. Kies een profielfoto waarmee andere deelnemers je kunnen herkennen (niet verplicht, maar liever geen onherkenbare beelden of logo’s).
  2. Na aanmelding verstuurt het programma een bevestigingslink naar het opgegeven e-mailadres. Let op: deze e-mail kan in de reclamefolder van je e-mailprogramma terecht zijn gekomen. Klik de link aan om je deelname te bevestigen.
  3. Vul je vraag en aanbod in bij de daarvoor bestemde velden. Zet voor de (kern)woorden waarop je met andere deelnemers gematcht wilt worden een #hashtag en voer je tekst in. N.b. Wanneer het invoeren niet lukt, controleer of de # (hashtags) correct zijn geplaatst: voor het woord en aan het woord vast, zonder spaties ertussen.
  4. Door op de button ‘Toon mijn matches’ te klikken, draaien de profielen om van deelnemers met wie je een match hebt. Heb je geen match? Bekijk dan of er kernwoorden voorkomen bij anderen die je kunt overnemen in je eigen vraag of aanbod om een match te maken. Je kunt je vraag en aanbod zelf aanpassen via de knop achter de betreffende tekst.

Wil je hier toch wat hulp bij? Bel of mail: info@hilversumverbonden.nl  /  06-12505498 (Aernoud Olde) Het invullen van de Matchmaker is niet verplicht. Je bent ook zonder concreet aanbod of vraag welkom, stuur dan een email naar het genoemde adres, zodat we je op de deelnemerslijst kunnen zetten.

Tip: het is handig vooraf te bedenken wat je op de beursvloer kunt aanbieden en wat je zelf wilt vragen. Dat hoeft niet al helemaal glashelder te zijn of een lang verhaal. Maar bedenk bij iedere #hashtag die je plaatst of je het daadwerkelijk aanbiedt of vraagt. Als je bijvoorbeeld coach bent en sessies houdt die stress helpen verminderen, markeer dan het woord #coaching onder ‘Aanbod’ en #stress onder ‘Vraag’. Wanneer je #stress onder Aanbod plaats, dan zou je weleens heel andere matches kunnen krijgen dan je bedoelt.

Workshops vooraf: Wil je je nog beter voorbereiden voor een optimale match? Volg dan vooraf een workshop. Daar leer je onder meer hoe je vraag en/of aanbod goed kunt formuleren en aantrekkelijk kunt presenteren.

*Wat kun je vragen en aanbieden? Denk aan: bouwmaterialen, computers, vrijwilligerswerk, tuinonderhoud, vergader- of opslagruimte, drukwerk, maar ook diensten, advies of kennis, bijvoorbeeld op het gebied van personeelsbeleid, stageplekken, verzekeringen, administratie, beleid, communicatie, promotie, financiën.© 2024 Maatschappelijke Beursvloer Hilversum. All Rights Reserved.Powered by WordPress. Designed by Woo Themes